Skøyere på skogen

Åsnes Finnskog Teaterforening og Teater i Glåmdal inviterer til en ny, stor teateropplevelse på Vermundsjøen samfunnshus! «Skøyere på skogen» er en ellevill farse med humor, musikk, mystikk og satire!

Fjols til fjells, Hotell i særklasse, Sommer i Tyrol, Selskapsreisen….her har du inspirasjonen til denne spinnville hotellfarsen. Preben Christian Blodstrupthon arver et gammelt hotell av sin onkel Olaf. Det skal vise seg at Hotell Gran Skogen har en og annen overraskelse å by på, både for hotelldirektør, de ansatte, klientellet og ikke minst publikum.

Åsnes Finnskog Teaterforening forenes med andre skuespillere fra hele regionen i det glade vanvidd og det skjønneste kaos. På scenen møter du Rune Grenberg, Solveig Granheim, Pål Helge Eriksmoen, Mette Skogbakken, Nils Oscar Ottesen, Åse Lukerstuen, Sol Olastuen, Sigurd Simensen Vermundsberget, Daniel Berg, Trond Eng, Øivind Roos, Eva Vermundsberget, Jeanette Opheim Pettersen, Kari Anita Bertelsen, Rita Beate Sandbæk, Ole Jonny Johnsen, Finn Erik Vermundsberget og Harald Fallås

Dette er en forestilling du sent vil glemme – så sant du ikke går glipp av den. Så løp og kjøp, billettsalget er i gang:

Premiere onsdag 22.mars kl 19.00

Videre forestillinger:
Torsdag 23. mars k. 19.00
Fredag 24. mars kl 19.00
Lørdag 25. mars kl 19.00
Søndag 26. mars kl 17.00

Billetter kr 250 / under 16 år kr 200
bestilles hos Gerd Vermundsberget på e-post gerdverm@hotmail.no eller 906 80 772.

Regi/musikalsk ansvarlig/manusredaktør: Øivind Roos
Scenografi og kostyme: Mette J. Skogbakken
Sanginnstudering: Eva Vermundsberget
Lydansvarlig: Kjetil Hjerpset
Markedsføring og foto: Lars Ovlien