Gode krefter i sving med Åringer 2!

Den 16. august er det klart for ny festpremiere på Austmarka bygdetun! Yvonne Andersen har skrevet oppfølgeren til suksessforestillingen Årringer, -gull fra grønne skoger. Den nye forestillingen har ikke fått endelig tittel i øyeblikket, men vi har beveget oss i tid inn på 1920 tallet. Da er det harde tider i skogbransjen, og skumle konflikter ulmer i Lunderskog…

Mange av de kjente karakterene er selvsagt fortsatt med: Mas-Karin, Silja, Mari, kara på saga, Bøchman, Elvekongen og Eskild blir fortsatt å treffe, mens noen karakterer har blitt erstattet med nye fargerike innbyggere i den fiktive bygda på skogen. Det er bare å glede seg. Billetter legges ut om noen uker på www.radhusteatret.no.

Øivind Roos fra Teater i Glåmdal har regi og musikkansvar, og det ryktes at selveste VM-Trosserne blir husband i år. I tillegg får vi solide musikkinnslag fra Søndre Finnskogen spellemannslag. Mette J. Skogbakken sørger for kostyme og scenografi og forfatteren selv lager et morsomt vandrespill i området i timen før forestilling. Amfiet fra Eventyrfestningen gir gode sitteplasser til alle, og Pål Terje Antonsen sørger for god lyd. Åse Lukerstuen er forestillingens inspisient.

De fleste større rollene er besatt, men det trengs mange til sang, dans og statisteri på tunet. Blant annet skal vi på en skikkelig gammaldags mart`n , med mye spetakkel og moro.

Det innkalles til infomøte og leseprøve for alle interesserte på Austmarka samfunnshus lørdag 15.april klokka 11. På grunn av lunsjservering ønsker vi at du melder om du kommer til enten Øivind i Teater i Glåmdal eller til Yvonne Andersen.

Du frelsta jord for en fest dette skal bli! Vi nevner i fleng en del skuespillere du får oppleve: Kjersti Thorset, Kathrine Kolgrov, Solfrid Anita Ruud, Glenn Luijbregts, Anita Ihler, Jonas Linnerud, Trond Eng, Nils Oscar Ottesen, Per Lunder, Helene Noer-Johansen, Pål Helge Eriksmoen, Eva Vermundsberget, Bjørg Aulie, Kim Aurdahl Johnsen. Lars Ovlien, Kjetil Foseid, Lars Thyholdt, Joachim Wais, Lill-Cathrin Bergseteren Auestad, Tore Hvinden, Heiki Noer Johansen, Yvonne Andersen, Øivind Roos og mange mange flere, blant annet en herlig gjeng med teaterbarn og ungdommer.