Årringer – Gull og grønne skoger

Nå kan du oppleve Årringer som storslagent teater! Bli med til Austmarka bygdetun 26. til 30. juni og møt Silja, Elvekongen, Sixten Bergström, Mas-Karin og de andre kjente og kjære personene fra den suksessrike bokserien.

Silja: Kjersti Thorset
Karl-Oskar: Glenn Luijbregts
Arvid: Vidar Sandem
Mas-Karin: Solfrid Anita Ruud

Forfatteren Yvonne Andersen er bosatt på Austmarka i Kongsvinger, og skriver suksessbokserien «Årringer». Handlingen i disse bøkene er lagt til den fiktive bygda Lunderskog, men mange kjenner seg igjen i det kjente skogsbygdmiljøet hun beskriver. I denne serien er det tydelige karakterer som lever over lang tid, og historiene er spennende, ikke minst kulturhistorisk. Det er humor, dramatikk og kjærlighet i ei tid med store brytninger og store klasseskiller. Serien har allerede solgt i godt over én million eksemplarer.

Austmarka bygdetun ligger i et naturskjønt område med tidlig skogindustri og ei rik kulturhistorie på Søndre Finnskogen i Kongsvinger. Vidar Sandem og Kjersti Thorset står i spissen for noen av distriktets beste skuespillere. I tillegg byr vi på et stort amatørensemble med skuespillere, sangere og dansere. Den nyskrevne musikken er basert på tradisjonsmusikken fra Finnskogen.

Vidar Sandem (til høyre) har en av hovedrollene, mens Øivind Roos (med trekkspill) har regi og musikk på «Årringer». Her fra Børli-stykket «Vegen til evigheta» fra 2018.

Manus: Yvonne Andersen
Tilrettelegging, regi og musikk: Øivind Roos
Scene/kostyme: Mette J. Skogbakken
Kapellmester: Trond Lindheim

Det blir teatercampingplass og servering av tradisjonsmat. Bestill billetter på www.radhusteatret.no

De som ønsker plass ved Samfunnshuset kan henvende seg til Jarl Ramtjernåsen. Tel 90 85 81 08 eller e-post jarlhr@hotmail.com. Merk: Du kan IKKE bestille billetter på denne adressen.

Forhåndsbestilling av mat: Kristin Lysen, tel 91 00 66 38,

Årringer produseres av Foreningen Årringer, i samarbeid med Teater i Glåmdal, Cappelen Damm, Austmarka Utvikling, Austmarka historielag, m.fl.