Vil du spille i ny familiemusikal?

Neste år er det premiere på «Ode og Eid – på halen skal småfolk kjennes» av Gudny Ingebjørg Hagen, kjent for blant annet Blåfjell-universet. Hun har skrevet en stor mengde bøker og for fjernsyn og scene. Nå inviterer vi til audition for å besette tre roller.

Lønn etter tariff. Premiere og inntil 12 forestillinger blir i sirkustelt i Kongsvinger fra 1. september 2020. Prøvetiden vil bli fordelt før og etter sommerferien.

Musikk: Øivind Roos
Regi: Johan Osuldsen
Musikalsk leder: Trond Lindheim

Johan Osuldsen er en av landets største ressurser innen musikkteater, med en lang cv fra de fleste teatre i Norge. Han har også skrevet og regissert for fjernsyn.

Øivind Roos er daglig leder/teatersjef i Teater i Glåmdal, og har skrevet musikk for scenen i over 30 år.

Vi søker profesjonelle aktører til tre roller:

Tussejenta Ode, en korthaletuss (hovedrolle)
Ode er cirka 12 år (søkere må ha en spillealder på rundt 12 år).
Ode er korthaletuss og tilhører de hjemløse tussene som bor under bruene ved Glomma. Hun er en storbyjentetype, by- og gatesmart, oppfinnsom, fysisk modig, munter og freidig, men også sårbar. Ode skal snart flykte til Sverige med broren sin fordi det ikke er livsgrunnlag for korthaletusser lenger. Hun blir venn med tussegutten Eid. De er venner på barns vis, ikke kjærester.

Vi søker en profesjonell musikalartist, eller en syngende/skuespiller med gode bevegelsesferdigheter. Maks alder ca. 30 år. Du må ha en spillealder på ca. 12 år. Maks 165 cm høy. Gode sangferdigheter.

Tussegutten Eid, en langhaletuss (hovedrolle)
Eid er cirka 12 år (søkere må ha en spillealder på rundt 12 år).
Han er langhaletuss og bor i gammelskogen sammen med familien. Han er kjernesunn og skogsmart, klatrer og slenger seg lett fra tre til tre. Eid er spent på skogens overgangsseremoni, den store knuteprøven, hvor han skal få sin første knute på halen. Han treffer Ode, som er korthaletuss; fra en annen slekt, en slekt som langhaletussene har en uoppgjort fortid med. På tross av dette blir Eid og Ode venner. De blir venner på barns vis, ikke kjærester.

Vi søker en profesjonell musikalartist, eller en syngende/skuespiller med gode bevegelsesferdigheter. Maks alder ca. 30 år. Du må ha en spillealder på ca. 12 år. Høyde: cirka 175 cm, gjerne lavere. Gode sangferdigheter.

Huldra, en langhaletuss (stor birolle)
Huldra har fått sin første knute på halen, og er en ungjente på ca. 14 år som svinger med rumpa og slafser kvae. Huldra synger og lokker forførerisk, det er hennes store talent, og slik er hun viktig for langhaletussene. Hun har et godt øye til Eid, og er sjalu når Eid har funnet venninnen Ode. Huldra er en tenåringsjente som er vant til å få det som hun vil.

Vi søker en profesjonell musikalartist, eller en syngende/skuespiller med gode bevegelsesferdigheter. Maks alder ca. 30 år. Du må ha en spillealder på cirka 14 år. Høyde: maks 170cm, gjerne lavere. Meget gode sangferdigheter: belter, og gjerne kveding/kulokk.

Audition finner sted:
Trafo Oslo Teatersenter: onsdag 6. november kl 10-17
Scene U, Kongsvinger: torsdag 7. november kl 16-21

Oppmøtetid, tekstutdrag og noter sendes aktuelle søkere etter påmelding til: ase.lukerstuen@kongsvinger.kommune.no

Søknadsfrist 18. oktober!
Noter og tekst sendes ut 23. oktober. Legg ved bilde og kortfattet CV (maks en side).

Sanger:

Huldra:
Defying gravity (utdrag) + en lokk eller et stev (du får med noen eksempler på noter om du trenger).

Eid:
Rytmisk sang: Venner (Alexander Rybak)
Ballade: Who’d I be (utdrag, fra Shrek)

Ode:
Rytmisk sang: Venner (Alexander Rybak)
Ballade: Astonishing (Little women the musikal) eller Over the rainbow (Trollmannen fra Oz)

Etter sang kan du bli innkalt samme dag til leseprøve med skuespiller, så ikke avtal noe annet innen tidsrammen!