Fulle hus og strålende kritikker for «Oljeskift»

Kammermusikalen «Oljeskift» har trukket mer eller mindre fulle hus både i Kongsvinger og Hof. Nå går turen videre til Skarnes, Skotterud, Årnes og Våler. Med seg i baggasjen har forestillingen strålende kritikker.

Avisene er fulle av ros for det nyskrevne stykket. Glåmdalen skriver blant annet: «130 solunger så ut til bli overveldet over den «skjulte» hyllesten til Håkon Banken i forestillingen og svarte med trampeklapp og rop om «encore» etter at 90 minutter hadde blitt trampeklappet og sunget i hjel… Kjetil Foseid ble mottatt som en hjemkommen sønn etter å ha glitret med en vidt spenn av følelser gjennom Karl-Eriks forsøk på å ta et oljeskift på livet sitt.»

Anmeldelse i Glåmdalen: Latter og gledestårer: – Han kommer jo hjem! 

Østlendingen skriver i sin anmeldelse: «Det var latter, tårer, trampeklapp og jubel i salen på samfunnshuset da Teater i Glåmdal framførte «Oljeskift – en fortelling om livet, døden og mopeden» lørdag kveld. Rundt 350 personer så de to forestillingene der i helga…. Dette er det beste jeg noen gang har opplevd framført i vårt distrikt, sa en publikummerne etter lørdagskveldens stund i Bankens univers. Mange er nok enig i det.»

Anmeldelse i Østlendingen: En kveld i Bankens univers fikk salen til å koke

Forestillingen spilles:
Skarnes 10. april (billetter i døra)
Skotterud 11. april (billetter i døra)
Årnes 24. april (bill på www.neskulturhus.no eller i kinokiosken)
Våler 25. april (bill. Kulturkontoret tel 624 24 074).

Les mer og se komplett spilleliste her.