Bli med inn på samfunnshuset

Pukheim er forsamlingshuset i den avsidesliggende grenda Pukroa. Her henger en eim av dårlig heimkok og en ikke helt avsluttet mazurka i veggene etter 100 års drift. Pukroa ungdomslag (PUL) har valgt en festkomitè (med skriftlig akkalamsjon) bestående av ingen ringere enn Peik Reidar Gnu, Ottar Pukoset og Antabus Pukmobråtan.

Karene skal planlegge og gjennomføre den store jubileumsfesten, men det skal vel vise seg at ikke alt går helt på skinner og etter festkomiteens ønsker og drømmer. Skrantende økonomi, tillitsmannskrise, dugnadstrøtthet og stort vedlikeholdsetterslep er realiteten i Pukheim. Så får vi se om festkomiteens ståpåvilje, kreativitet og utholdenhet bringer festen i mål. Om veien fram er kronglete er den i hvert fall morsom!

Nils Oscar Ottesen, Trond Eng og Øivind Roos har tilbragt mer tid på samfunnshus enn de fleste. Bokstavelig talt tusener av opptredener med karakterer som Peik Reidar Gnu, Harry frå Skogen, Oppstadbakking eller Eda-Pelle. Nå har de samlet sine erfaringer fra det lokale turnèlivet i en heseblesende buskisfarse, der heltene fra grendehusene skal hylles og der gjenkjennelighet, varme, ekte kjærlighet og vårt lokale lynne ligger i bunnen.

Åse Lukerstuen og Mette J. Skogbakken tar seg av teknikken, kjører turnèbilen og ivaretar billetter og smittevern.

Hyggelige arrangører på grendehusene tar vel i mot oss og dere, og det vil være servering av ulike slag på de fleste stedene. Forestillingen varer rundt to timer, inkludert pause. Dørene og evt. servering åpner en time før forestilling. Smittevern ivaretas.

Billetter à kr. 250,- bestilles på SMS 988 69 670. NB: Begrenset antall. Bestilte billetter betales ved inngang, VIPPS eller kontant.

Turnéplan

Fredag 17. september: Grusjø grendehus kl 19:30
Lørdag 18. september: Lundersæter samfunnshus kl 19:30
Søndag 19. september: Vermundsjøen samfunnshus kl 18:00
Onsdag 22.september: Oppstad samfunnshus kl 19:30
Torsdag 23. september: Vestheim, Grue vestside kl 19:30
Fredag 24. september: Hof samfunnshus kl 19:30
Lørdag 25. september: Austmarka samfunnshus kl 19:30
Søndag 26. september: Bergesiden grendetun kl 18:00
Onsdag 29. september: Skogvang, Trøftskogen kl 19:30
Torsdag 30. september: Finnsrud samfunnshus kl 19:30
Fredag 1. oktober: Finholt grendehus kl 19:30