Even Finsrud Bryter Trommehinnen

Velkommen til en humoristisk forestilling om alt du ønsket å vite om trommer, men var redd for å spørre om! Hvordan ser verden ut fra den harde trommestolen? Hvordan er det å være en musikers beste venn? Even Finsrud gir deg svarene. NB! Nye forstillinger høsten 2019.

Trommeslagere sitter alltid bakerst, er alltid skjult på bandbilder. Bortsett fra Ringo Starr og Arnulf Paulsen, hvilke andre trommeslagere har du hørt om? Carter Beauford? Brian Blade? Gard Nilssen, Sheila E (kanskje hørt om henne, men viste du hun var innmari god trommis?) Det er ikke lett å være låtskriver når du alltid må låne gitar og lære bort melodien til sangeren, vel vitende at en syngende trommis er like visuelt spennende som å ha en kommode foran på scenen. Men det er vi som får deg til å danse og knipse takten.

Spilles:
12. september: Nes Kulturhus, Årnes
13. september: Odal Rock Club, Austvatn
18. september: Våler kommunelokale
20. september: Eidskog Rockeklubb, Magnor

Du kjenner igjen grooven på Billie Jean av Michael Jackson UMIDDELBART!! Ndugu Chancler spiller trommene. Det viste du ikke! En forestilling om trommer, livet og alt som betyr noe.

Even Finsrud er en ekte Kongsvingergutt. Det første trommesettet sto på gutterommet oppunder festningen allerede på 70-tallet og i dag spiller han fast i blant annet Vazelina Bilopphøggers og Bjølsen Valsemølle.

Obs: tilrettelagt for folk flest. Ingen forhåndskunnskap nødvendig!

Regi: Harald Engan