Ode og Eid – på halen skal småfolk kjennes

Disse søte tassene heter Ode og Eid, og blir å møte i en stor familieforestilling i Kongsvinger med premiere i ekte sirkustelt. Blånissemor og siste kulturprisvinner i Kongsvinger, Gudny Ingebjørg Hagen, har skapt et nytt univers av tusser og andre spennende underjordiske vesener. 

På grunn av Koronoa-situasjonen er Ode & Eid-premieren utsatt til september 2021. Vi kommer tilbake med mer informasjon når situasjonen er avklart.

På halen skal småfolk kjennes, hevder hun. Sandra Steffensen har tegnet dem, og Gudny har allerede levert et fantastisk manus. Johan Osuldsen skal ha regien på denne musikalen, i spissen for et stort ensemble av profesjonelle aktører, lokale ungdommer og noen søte barn. Øivind Roos skriver ny musikk, og Sten Jensen vender tilbake til Kongsvinger som scenograf.

Alle barnehager i distriktet får besøk av disse tussetassene på våren 2020, der de skal snakke om vennskap og toleranse og finne på absolutt helt tussete ting!

Teater i Glåmdal fyller 10 år i 2020 og det skal feires. Blant annet har Sparebankstiftelsen Hedmark allerede bevilget 500.000 til denne forestillingen. Vi takker ydmykt og skal love valuta for pengene!

Følg oss på Facebook