Ny Gudny Hagen-forestilling med premiere i Kongsvinger

Disse søte tassene heter Ode og Eid, og blir å møte i en stor familieforestilling i Kongsvinger med premiere i ekte sirkustelt 1. september 2020. Blånissemor og siste kulturprisvinner i Kongsvinger, Gudny Ingebjørg Hagen, har skapt et nytt univers av tusser og andre spennende underjordiske vesener. 

På halen skal småfolk kjennes, hevder hun. Sandra Steffensen har tegnet dem, og Gudny har allerede levert et fantastisk manus. Johan Osuldsen skal ha regien på denne musikalen, i spissen for et stort ensemble av profesjonelle aktører, lokale ungdommer og noen søte barn. Øivind Roos skriver ny musikk, og Sten Jensen vender tilbake til Kongsvinger som scenograf.

Alle barnehager i distriktet får besøk av disse tussetassene på våren 2020, der de skal snakke om vennskap og toleranse og finne på absolutt helt tussete ting!

Teater i Glåmdal fyller 10 år i 2020 og det skal feires. Blant annet har Sparebankstiftelsen Hedmark allerede bevilget 500.000 til denne forestillingen. Vi takker ydmykt og skal love valuta for pengene!

Følg oss på Facebook