Ode og Eid – på halen skal småfolk kjennes

Disse søte tassene heter Ode og Eid, og blir å møte i en stor familieforestilling i Kongsvinger med premiere i ekte sirkustelt 1. september 2020. Blånissemor og siste kulturprisvinner i Kongsvinger, Gudny Ingebjørg Hagen, har skapt et nytt univers av tusser og andre spennende underjordiske vesener. 

Bestill billetter her i dag!

På halen skal småfolk kjennes, hevder hun. Sandra Steffensen har tegnet dem, og Gudny har allerede levert et fantastisk manus. Johan Osuldsen skal ha regien på denne musikalen, i spissen for et stort ensemble av profesjonelle aktører, lokale ungdommer og noen søte barn. Øivind Roos skriver ny musikk, og Sten Jensen vender tilbake til Kongsvinger som scenograf.

Alle barnehager i distriktet får besøk av disse tussetassene på våren 2020, der de skal snakke om vennskap og toleranse og finne på absolutt helt tussete ting!

Teater i Glåmdal fyller 10 år i 2020 og det skal feires. Blant annet har Sparebankstiftelsen Hedmark allerede bevilget 500.000 til denne forestillingen. Vi takker ydmykt og skal love valuta for pengene!

Følg oss på Facebook